Yhteystiedot | Verkkovalmennukset  

Löydä  vahvuutesi | Inspiroi muita | Vahvista yhteistyötä

 

 


MEIDÄN INTOMMEOlimme opetustöissä samassa korkeakoulussa. Virgo opetti maanviljelyä, Yvonne draamapedagogiikkaa ja ilmaisutaidetta. Pyöräilymatkoilla töihin huomasimme että meillä on yhteinen innostuksen aihe: yksilön jatkuva kehitys yhä merkityksellisempään elämään.
Mielestämme elämä tuntuu parhaimmillaan innostuksen tilassa ja työ voisi olla sellainen osa elämä jossa ihminen saisi toteuttaa omaa intoaan.
Siitä meidän mottomme: Human – Designed for Life.

Minkälainen prosessi syntyy kun luonnontiede ja draamataide ovat dialogissa tästä aiheesta?
Meitä kiinnosti kehittää oppimisprosessia, joka toimisi tunteiden kautta ja herättäisi yksilöllisiä oivalluksia.
Järjestimme avoimen pilottikurssin Sisäinen puutarhuri jossa luonnonhavainnoinnin, draamaharjoitusten ja muovailun avulla tarkastelimme tunteiden toimintaa yksilössä ja ryhmässä. Kurssi sai loistavat palautteet ja itse olimme innoissamme:

InRoosin konsepti oli syntynyt.

Uskomme vakaasti, että organisaatiot ovat rekrytoineet itselleen parhaat mahdolliset toimijat. Siksi koulutuksemme keskittyvät ihmisten parhaitten kykyjen esille saamiseen ja tiimiyttämiseen organisaatioissa. Nämä ovat meidän parhaat taitomme.

InRoos-nimessä piilee missiomme. R=energian kokoaminen, OO=tilan antaminen S= uuden impulssin jalkauttaminen. IN tarkoittaa: tervetuloa mukaan prosessiin!

PS. Jos tarkemmin katsot logoamme, näet että se on kuin viikinkilaiva. Viikingit olivat tiimityön mestareita ja pääsivät yhdessä soudellen ja laivaa kantaen vauraille Euroopan ja Idän markkinoille!
”Tervetuloa kyytiimme, varaa oma matkasi eteenpäin osoitteesta team*a*inroos.fi”

 

InRoosin kolme pylvästä...

 

 

"Something Good Might Happen Anytime"