Yhteystiedot | Verkkovalmennukset | Koeta kykyjäsi  

Löydä  vahvuutesi | Inspiroi muita | Vahvista yhteistyötä

 

 


…JOTTA JOKAINEN OSAISI KÄYTTÄÄ OMIA VAHVUUKSIAANJokaisella meillä on opitut kyvyt ja niiden lisäksi persoonalliset vahvuudet. Pärjäämme parhaiten kun pääsemme hyödyntämään niitä molempia.
Selvitä mitkä ovat omasi, kollegoittesi ja työryhmäsi vahvuudet.


1) KERROMME
(Luento 30-90 min):

- Huippuvahvuudet esiin! Vahvuuksiin perustuva työyhteisö, mikä se on? Henkilökohtaiset vahvuudet jotka saavat aikaiseksi työniloa ja motivaatiota.

- Tunneilmapiiri haltuun. Ristiriidan hoitamisen lähtökohdat.

- Organisaation Psykologisen pääoma ja menestys. Psykologinen pääoma on TOSI: Toiveikkuus, Optimismi, Sinnikkyys, Itseluottamus. Miten sitä voi käyttää motivaation ja tuloksellisuuden parantamiseksi?


2) TYÖSKENTELEMME KANSSANNE
(Lyhyet valmennukset, 0,5-1 päivä):

- Tunnista omat ja kollegoittesi ydinvahvuudet. Valmennuksessa opit tuntemaan uusia vahvuuksia, jotka tekevät työn sujuvammaksi ja mielekkäämmäksi. Valmennus on Petersonin psykologisten vahvuuksiin perustuva dynaaminen löytöretki.

- Vaikuta vuorollasi. Millainen vuorovaikutuskulttuuri teillä on? Millaiseksi sen toivoisitte? Valmennuksen aikana vahvistetaan toimivia ja kehitetään uusia hyviä sosiaalisia käytäntöjä. Organisaation menestyminen riippuu hyvästä yhteispelistä.

- Psykologisen Pääoman salkku kuntoon! Psykologinen Pääoma on modernissa organisaatiossa yhä tärkeämpi tuotantotekijä. Valmennuksessa valmistellaan Psykologisen Pääoman investointistrategia.


3) ASETTAUDUMME VASTUULLISEEN KEHITYS-SUHTEESEEN  (Prosessivalmennukset):

Kehitämme yhteistyössä kanssanne tavoitteellisen ja räätälöidyn prosessin.
Olemme parhaita juuri innostamaan ihmisiä mukaan kehitysprosessiin ja luotsaamaan sitä kohti uusia päämääriä.

PS Kokeile vaikka Visual Mindfulness- prosessia!

 

 

 

"Something Good Might Happen Anytime"